U bevindt zich nu op:

T. (0318) 48 61 90

Werkplaats

In onze moderne werkplaats staat een gemotiveerd en goed opgeleid team van monteurs voor u klaar. Bij ons kunt u terecht van APK, tot reparaties en onderhoud aan alle merken. U kunt zo vol vertrouwen en met veilig gevoel de weg op.
 
Autobedrijf Roseboom BV zorgt voor vervangend vervoer als uw auto bij ons staat voor reparatie of onderhoud. U wilt natuurlijk graag vooraf weten wat het één en ander gaat kosten. Onze werkwijze is als volgt: als u de auto brengt, overleggen we eerst welk onderhoud in uw geval het beste is. Als u dat op prijs stelt, kunnen wij prijsopgave doen. Wanneer blijkt dat er extra reparaties nodig zijn, nemen wij contact met u op voor overleg. Op deze manier komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan.
 
Ook voor schadetaxatie en schadereparatie kunt u bij Autobedrijf Roseboom BV terecht. Autoschade en Spuiterij Roseboom BV, gevestigd in Wekerom, is FOCWA en Eurogarant gecertificeerd en heeft een moderne schadeafdeling: spuiten, restylen, spot repair enz. Ook ontzorgen wij u door alles administratief af te handelen bij de verzekering. Meer informatie: T. 0318 46 18 22.